Rolnik Polski

Kursy walut
 
>Strona główna >O portalu >Regulamin >Reklama >Ogłoszenia >RODO >Kontakt
RolnikPolski.pl

Szanowni Państwo,

Wypełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 rozporządzenia parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (OJ L 119, 4.5.2016, p.1-88) chcemy poinformować, że realizacja kontaktów z Państwem wiąże się z koniecznością przetworzenia Państwa danych osobowych.

 

Administratorem danych osobowych jest:

Anew Institute Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Pułkownika Dąbka 9

 

Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych:

inspektor@anew-institute.com. telefon:12 430-66-38

 

  • Dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora oraz realizacji zawartych umów.

 

  • Odbiorcami tych danych osobowych będzie wyłącznie podmiot uprawniony do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w proces współpracy, a dane osobowe przechowywane będą do momentu zakończenia okresu naszej współpracy, a po tym czasie przez okres czasu odpowiadający możliwości dochodzenia roszczeń pomiędzy stronami z tytułu umowy.

 

  • Osoby, których dane osobowe dotyczą, mają prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania lub ograniczenia przetwarzania, jak również wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

  • Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych może skutkować niemożliwością nawiązania kontaktu oraz realizacji umowy.

 

 

Ostatnio dodane ogłoszenia




 

 
 
 
 
 
 
 
 

Reklamuj się u nas

 
Innowacje dla rolnictwa ... Tworzymy kanon kuchni polskiej ... Jaka może być krowa przyszłośc ...
Minister Jan Krzysztof Ardanowski wziął dziś udział w konferencji pt. „Innowacyjne rozwiązania dla polskiego rolnictwa”. Była to kolejna z cyklu tego typu k ... Wszystkich miłośników kuchni polskiej zapraszamy do współpracy i zaangażowania się w projekt „Kanon kuchni polskiej"/„Polskie dziedzictwo kulinarne". ... ...
© rolnikpolski.pl 2014                  O portalu    Reklama  Współpraca z nami  Napisz do nas  Prywatność